top of page
  • Schore

Brood bestellen en laten bezorgen

Wouter en Willeke Vroonland zijn inwoners van Schore en hebben een bakkerij in Yerseke 'Vroonland de Echte bakker!'. De vraag 'Kunnen jullie geen winkeltje beginnen in Schore?' is al vaak aan hen gesteld. Helaas is dit niet haalbaar, maar als alternatief bieden zij elke dinsdag de gelegenheid tot bezorging van brood in Schore.


Bestellen per mail, telefonisch of via WhatsApp

Bestel je brood en andere lekkernijen vóór maandagmiddag 16.00 uur. en het wordt op dinsdagochtend bij u bezorgd. De bestelling kan per mail naar info@bakkervroonland.nl, telefonisch op 0113 - 571 494 of via WhatsApp 06 2519 7906 doorgegeven worden.


Bent je niet thuis? Geen probleem! Hang een goede waterdichte tas aan de voordeur en de bestelling wordt hierin gedaan. Liever een alternatieve plaats? Geef dit aan bij het plaatsen van de bestelling en het komt goed. 


Betaling

De betaling kan gedaan worden na het ontvangen van je bestelling via het bankrekeningnummer onder vermelding van je naam en adres. Liever een tikkie ontvangen? Geef dit dan aan bij het plaatsen van je bestelling, laat dan ook uw mobiele telefoonnummer achter. Bestel je via WhatsApp? Dan ontvang je automatisch een tikkie.


Assortiment

Benieuwd naar wat je allemaal kunt bestellen? Kijk dan op de website van Bakkerij Vroonland: vroonland.echtebakker.nl.



Comments


bottom of page