top of page
  • Schore

Pannakooi - actie 2 (verlopen)

Bijgewerkt op: 14 apr. 2021

Wij, een aantal jongens uit Schore, houden heel erg van voetbal. Als we spelen op het pleintje zorgt dit voor overlast. Op het sportveld staan de goals te ver uit elkaar en het veld is ook heel hobbelig. Daarom willen we graag een pannakooi. De gemeente Kapelle betaalt een stukje, maar we moeten ongeveer € 3.600 zelf betalen. Zoveel hebben we niet in onze spaarpotten, dus daarom gaan we een aantal acties doen om het geld bij elkaar te krijgen. Om dit te organiseren krijgen we hulp van de Schoremorries (o.a. de flyers). Wij hopen op uw steun!


TULPEN met medewerking van de Schoorse tulpenteler Hans


De tweede actie die we doen is het verkopen van tulpen. Deze kopen we voor

kostprijs bij Hans, dus een groot deel van de opbrengst is voor de pannakooi.


We verkopen huis-aan-huis bosjes tulpen in verschillende kleuren. Op vrijdag 9 april en zaterdag 10 april komen we aan de deur. Voor de huis-aan-huis verkoop geldt OP=OP. 1 bosje tulpen kost 3 euro en 2 bosjes tulpen kosten 5 euro.


U kunt wel vooraf reserveren, dan brengen wij de tulpen op 9 of 10 april netjes

bij u thuis! Vul het bestelformulier in (Wat u door de brievenbus hebt ontvangen. Niet ontvangen? Haal er dan een op Langstraat 6) en doe het bestelformulier, samen met gepast geld, in een envelop en lever het uiterlijk dinsdag 6 april in bij

Langstraat 6 (mag ook in de brievenbus).


afbeelding: freepik.com

Commenti


bottom of page