top of page
  • Schore

Pannakooi - actie 3 (verlopen)

Bijgewerkt op: 10 jun. 2021

Wij, een aantal jongens uit Schore, houden heel erg van voetbal. Als we spelen op het pleintje zorgt dit voor overlast. Op het sportveld staan de goals te ver uit elkaar en het veld is ook heel hobbelig. Daarom willen we graag een pannakooi. De gemeente Kapelle betaalt een stukje, maar we moeten ongeveer € 3.600 zelf betalen. Daarom doen we een aantal acties om het geld bij elkaar te krijgen. Om dit te organiseren krijgen we hulp van de Schoremorries (o.a. de flyers). Onze vorige acties zijn heel goed gegaan. Iedereen super bedankt! Maar we zijn er nog niet. Daarom hopen wij ook nu weer op uw steun!


Dit keer hebben we een dubbele actie: tompoucen en eieren. Deze gaan we verkopen op Koningsdag en krijgen daarbij hulp van de Oranjevereniging!


EIEREN gesponsord door EKOZ

De Schoorse kippenboerderij sponsort de scharreleieren dus de gehele opbrengst is voor de pannakooi! De eieren zijn kakelvers en kosten € 1,50 per doos van 10 stuks. Voor deze actie geldt vooraf bestellen via het formulier of OP=OP in het kraampje op Koningsdag.


TOMPOUCEN met medewerking van Echte Bakker Vroonland

De Schoorse bakker zorgt voor heerlijke verse oranje-tompoucen waarvan een deel van de opbrengst voor de pannakooi is. De tompoucen kosten € 7,50 voor 4 stuks. Voor deze actie geldt alleen vooraf bestellen via het formulier.


PUZZELTOCHT en KINGS-QUIZ georganiseerd door de Oranjevereniging

Om ons te helpen met de verkoop van de eieren en tompoucen heeft de Oranjevereniging kraampjes opgenomen in de puzzeltocht die zij op Koningsdag organiseren. Deze puzzeltocht is van 9:00 tot 16:00 en voor het hele gezin. ’s Avonds organiseren zij ook nog een KingsQuiz, eventueel met heerlijke borrelplank. Opgeven voor de puzzeltocht of KingsQuiz kan via het formulier.


Download hieronder het BESTEL- en DEELNAMEFORMULIER.

Bestel- en deelnameformulier
.pdf
Download PDF • 366KB
Comments


bottom of page