top of page

Vrouwen van Nu afdeling Schore

De Vrouwen van Nu afdeling Schore is onderdeel van de Landelijke Vrouwen van Nu in Den Haag.


De Vrouwen van Nu afdeling Schore wil de vrouwen uit Schore een ontmoetingsplaats bieden. Elke maand komt de afdeling bij elkaar en is er een leuke invulling:

  • een (gast)spreker die iets vertelt over gezondheid, voeding, een reis, tuinieren, o.i.d.

  • met elkaar iets maken of ondernemen; bloemschikken, locatiebezoek, reisje of fietstocht.

DSC06203.jpg

Het onderdeel bloemschikken is een groot succes binnen de afdeling. Een groot deel van de leden komt minimaal 6 keer per jaar bij elkaar om onder leiding van twee dames uit onze afdeling een bloemstuk te maken.

 

Op de Schoorse Herfstmarkt is de afdeling aanwezig met twee kramen en houden dan een verloting met als prijs de door de leden gemaakte bloemstukken. Op de Schoorse Kerstmarkt verkoopt de afdeling de door de leden gemaakte kerststukken. De opbrengst van de acties zijn meestal voor eigen kas. Hiermee kan de afdeling dan in de loop van het jaar weer leuke activiteiten organiseren.

Wanneer je lid bent van de afdeling kun je deelnemen aan de activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd en ontvang je zes keer per jaar het Vrouwen van Nu magazine.

Lid worden

De afdeling bestaat momenteel uit 27 leden. Wil je lid worden of meer informatie? Stuur dan een berichtje naar lvanderborgt@zeelandnet.nl of bel naar 0113-382858.

 

Op de afdelingsavonden zijn belangstellende (nieuwe) leden van harte welkom!

bottom of page